ACTF
Asociatia de Consiliere si Terapie a Familiei

Terapie Sistemica: Copil, Cuplu, Familie

Cursul se adreseaza specialistilor ce intalnesc in activitatea curenta etape de consiliere sau terapie a relatiilor din sistemul familial. "Terapie sistemica: Cuplu, Copil, Familie" este un curs interactiv alcatuit din cinci module. Acest curs intensiv reprezinta o platforma de lucru si discutie intre actuali si viitori profesionisti si totodata o ocazie de dialog cu o echipa de formatori experimentati. Accentul este pus pe o combinatie optima de elemente teoretice, studii de caz, ateliere de lucru si jocuri de rol.

- Modulul I -
Concepte de baza ale terapiei sistemice.

- Modulul II -
Metode de abordare sistemica in terapia de familie.

- Modulul III -
Interventia terapeutica in deteriorarea relatiilor intrafamiliale: violenta si abuzul.

- Modulul IV -
Tehnici de abordare narativa a cuplului si a familiei.

- Modulul V -
Metode de analiza, evaluare si interventie in relatia de cuplu.

Cine?

Specialisti: psihologi, psihopedagogi, asistenti sociali, consilieri, medici;
Studenti aflati în ultimii ani de studiu la facultati de profil. Grupa formata va parcurge toate modulele cursului.

Cand?

Fiecare modul se desfasoara la sfarsit de saptamana, sambata si duminica (opt ore pe zi, între 09:00 si 17:00). Durata unui modul este de 16 ore. Ritmul de studiu este de maxim un modul de cursi intr-o luna calendaristica.

Unde?

Cursul se deruleaza in diferite orase ale tarii (in 2005 cursul s-a derulat in Bucuresti, Iasi, Constanta si Bacau). Se poate tine cursul intr-un oras in care se poate forma o grupa de minim 15 participanti.

Cat?

Taxa de participare pentru fiecare modul este de 128 lei (1.280.000 lei vechi), din care 50% se achita in avans la inscriere (pret valabil in 2005).

Cum?

Va puteti înscrie la curs trimitand un email la terapiafamiliei@yahoo.com. Nu uitati sa precizati orasul in care se desfasoara cursul la care doriti sa participati.

© 2005 terapiafamiliei.ro | Design by General M&M SRL